Какво предлагаме

Видео и Фото-заснемане

Креативно видео и фотозаснемане на вашата сватба.

Креативното видео заснемане, художествения монтаж, както и прецизното фото заснемане с внимание към детайла са само част от нещата с които нашите колеги ще се погрижат сватбеният Ви ден да бъде незабравим!

Резултатът – качествена сватбената фотография и видео заснемане.

Фото бутка
Николай Митев - Сватбен фотограф
Ритуални Танци

Ние уважаваме традициите

Ритуалните танци, които изпълняват ФФ “Играджии” най-често на сватби по своеобразен начин представят духа на традициите ни, изразени посредством танца.

Най-популярни такива за сватба са “Разбулване на булката”, “Бръснене на Младоженеца”, и безспорно “Кумовата ръченица” – предизвикателство за всеки който има честта да кумува.

Хотели и Ресторанти

Локацията е важна

За да направите преживяването по силно а споменът уникален от вашият сватбен ден не само за вас а и за вашите гости много е важен, както хотелът така и ресторанта, който ще изберете.

В центъра на София или извън града, ресторант на закрито или празненство под небето са една малка част от нещата, които могат да Ви предложат нашите партньори – Вила Екатерина, Хотел Анел и др..

Кетъринг

Професионален кетъргинг и оборудване

За всеки един потенциален клиент се изготвя персонална оферта, съобразена с личните му вкусове и естетически предпочитания. Избор от разнообразни менюта за всеки вкус.

Богатия асортимент на нашето Коктейлно, Бюфетно и Луксозно меню, задоволяват и най-претенциозния вкус.

Луксозни автомобили под наем

Автомобили под наем

Луксозни автомобили под наем за балове, сватби и събития. Направете впечатление. Почувствайте се специални.

Вижте брошурата
Мода - Булчински рокли и Официални костюми

The Wedding Residence

The Wedding Residence е модерният сватбен салон, където изборът на булчинска рокля ще се превърне в изживяване! Разположен в сърцето на София, бутикът предлага широка гама от сватбени рокли, обувки и аксесоари на водещи европейски дизайнери.

Ексклузивен представител за България на марките Ricca Sposa, Dominiss, Tina Valerdi, Max Mariano и Charlotte Mills.

Сватбена Агенция

Планирайте сватбата

Сватбена агенция Wed Etiquette е компания, която специализира услугите си в областта на сватбеното планиране и събитийния мениджмънт.
Ние работим с доказали се в сферата на сватбената индустрия специалисти като гарантираме, че ще ви помогнем съвместно да създадем вашия незабравим празничен проект.

Това, което ни отличава са строго индивидуалният подход към всеки клиент, уменията ни да пресъздадем по впечатляващ начин вашите идеи, постоянният ни стремеж към самоусъвършенстване и отношението към всеки детайл.

Wedding Residence